Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Airco

Met een airco in huis of kantoor kan je zomer én winter genieten van aangename binnentemperaturen. Een airconditioning plaatsen is evenwel geen doe-het-zelf klus. Demabo is een professionele airco installateur voor woningen, kantoren en kleinere winkels, en dit zowel voor nieuwbouw als bestaande panden. Je kan rekenen op een verzorgde installatie, perfect afgestemd op de noden en omstandigheden. Of het nu gaat om een volledig pand of één ruimte.

We hebben een vaste samenwerking met Daikin, die toestellen aanbiedt in elke prijsklasse en voor elk type woning en bedrijfsruimte. Op die manier kunnen we airco units van de beste kwaliteit leveren: zuinig, duurzaam en uiterst stil. Deze toestellen kunnen bovendien ook gebruikt worden om te verwarmen.

Je krijgt een ruime keuze in verschillende binnen- en buitentoestellen, zodat deze perfect aansluiten op de mogelijkheden van je woning of werkruimte en passen in de stijl van je interieur. Geen idee welk toestel te kiezen? We denken volop met je mee en geven graag advies.

Relevante realisaties

HVAC-installatie voor WineSmileBeernem
HVAC-installatie voor WineSmile
HVAC voor gloednieuw fitnessruimte van Cercle BruggeBrugge
HVAC voor gloednieuw fitnessruimte van Cercle Brugge
Airco en ventilatie in uitzendkantoor te WaregemWaregem
Airco en ventilatie in uitzendkantoor te Waregem
Airco installatie bij Daikin te OostendeOostende
Airco installatie bij Daikin te Oostende
Verwarming
Verwarming
Elektriciteit
Elektriciteit
Ventilatie
Ventilatie