onze sterke punten inzake energietechnieken

Onze garanties

Energietechnieken met kennis van zaken

Wij weten maar al te goed dat er veel installateurs zijn die warmtepompen aanbieden of gespecialiseerd zijn in energietechnieken. Maar als het gaat om de toekomst van uw huis of thuis, denkt u best twee keer na alvorens u in zee gaat met een leverancier. Wij geven graag een aantal van onze kernwaarden mee, waarin wij ons onderscheiden van onze concullega’s.
Kennis energietechnieken

Kennis van zaken

Ook al zijn wij een jong bedrijf, wij hebben heel wat ervaring als het gaat over energietechnieken. Wij stonden mee aan de basis van de warmtepomp van Daikin en weten perfect hoe de moderne energietechnieken werken.

Eigen serviceteam

Na de installatie bij u thuis, kan u op ons blijven rekenen. Wij staan dag en nacht klaar om eventuele problemen op te vangen of aanpassingen te doen aan uw systeem.

altijd bereikbaar energietechnieken
energietechnieken gecertificeer door Vincotte

Kwaliteitslabel

Onze kennis en service hebben er voor gezorgd dat wij gecertificeerd zijn door Vinçotte als Koeltechnisch Bedrijf Certified. De garantie dat de energietechnieken van uw huis in de beste handen zijn.

Één aanspreekpunt

Van zodra u in zee gaat met ons, hebt u één aanspreekpunt dat u kan raadplegen voor vragen omtrent de installatie of voorbereidingen. Zo bent u steeds zeker dat uw contactpersoon volledig op de hoogte is van uw dossier.

contact energietechnieken
duidelijke energietechnieken

Grondige offerte

Niemand is tevreden met half werk, wij zeker ook niet. Daarom steken wij veel tijd en moeite in uw offerte. U kan rekenen op een duidelijk beeld van uw installatie en wat het u zal kosten aan elektriciteit. Uiteraard splitsen wij ook onze prijzen op zodat u een volledig beeld hebt over de totale kost.

Totaaloplossing

Wij doen niet enkel wat van ons verwacht wordt, wij gaan nog een stapje verder. Zo hebben wij door onze specialisaties ook heel wat ervaring in sanitaire en elektrische installaties. Op die manier zorgen wij dat alle stukjes van uw huis samenvallen als een puzzel. Lees meer over onze oplossingen.

energietechnieken puzzel
ondersteuning energietechnieken

Wij spreken mensentaal

Als laatste zijn wij best fier op onze aanpak. Door de jarenlange ervaring in de energietechnieken, bezitten wij de kennis om alles uit te leggen op ieders niveau. Wij zadelen u niet op met leugentjes of onduidelijkheden. Wij geven u een duidelijk beeld zodat er geen twijfels meer bestaan.

Stoefers zijn uiteraard ook maar mensen. Maar zoals u kan lezen zijn wij vrij zeker over onze kwaliteiten.

Mocht u toch nog vragen hebben over ons, contacteer ons gerust.

Wenst u liever te zien hoe wij onze waarden dagelijks in realiteit omzetten, kijk dan naar onze realisaties en overtuig uzelf.

 

Contact

Demabo BVBA
Sint-Jorisstraat 83d
8730 Beernem
+32 (0)477 69 14 39
info@demabo.be
www.demabo.be

Volg ons!