Zonneboiler

Zonneboiler

U zou schrikken mocht u weten hoeveel hoeveel warm water u verbruikt als gezin. U geniet immers van een warm bad of douche, doet de afwas in heet water of wast uw handen met lauw water. Dat warm water komt helaas niet standaard warm uit de kraan. Neen, warm water moet u maken.

Vroeger was het eenvoudig en sloot u een boiler aan op de elektriciteit en binnen enkele minuten kon u genieten van warm water. Tijden veranderen echter en elektriciteit wordt ook steeds duurder en duurder. Gelukkig bestaat er een manier om warm water te bekomen door gebruik te maken van de zon. U hoeft geen emmer water in de zon te zetten, maar de installatie van een zonneboiler zorgt voor uw warm water.

Als u wil weten hoe een zonneboiler precies werkt, dan kan u gerust onze blog nalezen.

Zonneboiler demabo
WeetjeEEN ZONNEBOILER IS EEN HEEL GOEDKOPE MANIER OM WATER OP TE WARMEN

Waarom een zonneboiler?

Een zonneboiler gebruikt de zon als warmtebron om het water warm te maken en warm te houden. Dat zegt eigenlijk in één zin waarom u dit moet installeren. Het is immers heel wat goedkoper om warm water te maken met behulp van de zon dan op een andere manier.

Wat doe je dan in periodes zonder zon of in de wintermaanden? Goede vraag! Wij hebben rond dit onderwerp een duidelijk blogartikeltje geschreven.

 

Ons gamma zonneboilers

Zonneboiler Installatie

Zonneboilers komen in alle soorten, maten en kleuren. Gelukkig hebben wij heel wat kennis inzake deze installaties en weten maar al te goed wat er allemaal op de markt is qua zonneboilers.

Vandaar dat wij voor elke situatie kijken welke zonneboiler het best zou passen. Wij houden zelfs rekening met uw budget. Zo dringen we niets op maar gaan we uit van uw eigen situatie.

Welke zonneboiler heb ik nodig?

Dat hangt natuurlijk af van uw wensen en uw gezinssituatie. Neem nu dat u graag een bad neemt en ook graag uw zonneboiler gebruikt om de vaatwasmachine op aan te sluiten, dan volstaat het om een boilervat te hebben met een capaciteit van 400 l. Neemt u elke dag een warm bad en denkt u er aan om een serieuze gezinsuitbreiding te doen, dan is de situatie natuurlijk geheel iets anders.

Gelukkig kunnen wij door enkele vragen te stellen direct uw behoeftes aanvoelen. Dan is het voor ons een koud kunstje om u de beste oplossing voor te schotelen.

Om al uw wensen in kaart te brengen, komen wij graag langs. U zal merken dat een bezoekje van een halfuur u meer zal opleveren dan uren doelloos zoeken op het internet.

Voordelen zonneboiler

U kan natuurlijk zelf de voordelen van een zonneboiler inschatten, maar wij geven ze nog graag even mee.

Op onze blog kan u nog meer lezen over de voordelen van een zonneboiler.

  • laag energieverbruik
  • hoog rendement
  • eenvoudig systeem
  • lange levensduur
  • mogelijkheid tot subsidies

Kostprijs zonneboiler

Iedereen heeft wel al gehoord van de subsidies voor een zonneboiler. Door deze subsidies is een zonneboiler een relatief goedkope investering. En daardoor is uw terugverdientijd ook relatief kort.

Een exacte prijs blijft een moeilijke aangelegenheid. Een exacte prijs blijft een moeilijke aangelegenheid, maar wij durven te stellen dat u vanaf € 5.000 al gebruik kan maken van een goede zonneboiler.

Prijs warmtepompEEN ZONNEBOILER HEBT U SNEL TERUG VERDIEND

Onze specialiteit:

Uw situatie is in onze ogen uniek. Daarom komen wij graag langs om samen met u uw ideale zonneboiler samen te stellen. Ons vakmanschap en onze kennis geven we er gratis bovenop.

Nu al interesse in een bezoek of bekijkt u graag nog eens onze sterkste punten?

Contact

Demabo BVBA
Sint-Jorisstraat 83d
8730 Beernem
+32 (0)477 69 14 39
info@demabo.be
www.demabo.be

Volg ons!