Onze werkwijze

Wij hebben een specifieke werkwijze die wij graag met u delen. Zo bent u op de hoogte hoe wij werken en weet u op elk moment wat er u nog allemaal staat te wachten.
Werkwijze stap 1

U contacteert ons

Wanneer u beslist om een offerte aan te vragen bij ons, dan garanderen wij u vooraf al dat uw project in de beste handen is. U mag binnen de week van ons een telefoontje verwachten om een afspraak vast te leggen zodat we uw project kunnen aanpakken.

Werkwijze Stap 2

Wij komen vrijblijvend langs

Wij komen langs op een moment dat u het beste past. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw plannen en met een paar gerichte vragen zijn wij in staat om een oplossing voor te stellen.

Wij stellen onze oplossing voor en geven u de deskundige uitleg die u verdient. Na deze uitleg zetten we u nog eens alle voordelen van onze oplossingen op een rijtje. U kan op elk moment uw vragen stellen en wij gaan pas naar huis als u overtuigd bent van onze oplossing en aanpak.

Indien het mogelijk is, nemen wij diezelfde avond een kopie mee van uw plannen zodat wij perfect kunnen berekenen wat het gaat kosten en hoeveel u zal verbruiken.

Uiteraard kan deze afspraak ook doorgaan op een avond of bij ons op kantoor.

 Werkwijze Stap 3

De offerte

De belangrijkste stap voor u. Een paar dagen later kan u van ons een duidelijke offerte verwachten. In deze offerte staat de prijs van onze oplossing alsook een woordje uitleg over uw toekomstig verbruik en rendement.

Wij nemen graag binnen de week nog eens contact op om eventuele vragen te beantwoorden.

Werkwijze stap 4 

De installatie

Als u beslist om met ons in zee te gaan, dan spreken wij graag met u een tijdspanne af waarbinnen wij onze oplossing komen installeren. Wij geven ook mee hoeveel tijd wij nodig hebben en luisteren naar uw huisregels.

Na de installatie mag u ons nog eens verwachten om alles op uw maat in te stellen. Onze deskundige uitleg krijgt u er gratis bovenop.

 Werkwijze stap 5

Onze service

Op onze oplossingen zal u een grote groene sticker vinden met onze contactgegevens. Wij staan altijd voor u klaar als er vragen of opmerkingen zijn. Dag en nacht als het moet.

Werkwijze stap 6 

Na de installatie

Een paar maanden na de installatie, contacteren we u nog eens om te luisteren naar uw bevindingen. Zijn er nog verzoeken of aanpassingen, dan maken wij graag een nieuwe afspraak.

Zo zijn zowel u als wij zeker dat u 100% tevreden bent over onze service.

Al overtuigd van onze werkwijze? Neem dan gerust contact op. Of wenst u liever eens te kijken naar onze realisaties? Blader dan door onze werken.

 
Contact

Demabo BVBA
Sint-Jorisstraat 83d
8730 Beernem
+32 (0)477 69 14 39
info@demabo.be
www.demabo.be

Volg ons!