Nick Demaecker zaakvoerder Demabo

Nick Demaecker

Nick Demaecker heeft alle kwaliteiten van een echte West-Vlaming. Hij weet als geen ander dat je hard moet werken om succesvol te zijn. Dat zie je ook aan zijn gevoel voor ondernemerschap.
Hij leerde de technieken in het VTI te Brugge waar hijĀ Elektromechanica volgde. Al snel voelde hij een passie voor alles wat met techniek te maken heeft en het duurde dan ook niet snel vooraleer hij er zijn verdere leven aan weidde.
In de zomermaanden trok Nick de baan op met een elektricien of als medewerker van een technische dienst om de knepen van het vak aan de bron te kunnen leren.

Tijdens zijn middelbare studies leerde hij Jan kennen en de twee volgden samen een bachelor klimatisatie aan hetĀ KaHo in Aalst.

Het was tijdens deze studies dat hun eerste succes een feit was. Met de creatie van een kerkbankverwarming haalden de twee ei zo na een scriptieprijs binnen.

Na zijn stage kon Nick een felbegeerd plaatsje veroveren in het Daikin Europe Team als Quality Technician. Bij Daikin schaafde Nick zijn kennis rond warmtepompen en andere energietechnieken bij.

Deze zaken komen allemaal van pas bij Demabo. Gecombineerd met zijn nauwgezette werkmethodes en zijn passie voor nieuwe dingen, is uw energietechnische installatie in de juiste handen.

Loopbaan

07/07 tot 03/13:

Quality Technician

2003-2006

Diverse vakantiejobs als elektricien en technische dienst

Contact

+32 (0)478 97 22 68 nick@demabo.be

linkedinLinkedin Profiel

Contact

Demabo BVBA
Sint-Jorisstraat 83d
8730 Beernem
+32 (0)477 69 14 39
info@demabo.be
www.demabo.be

Volg ons!