Jan Bosschaert zaakvoerder Demabo

Jan Bosschaert

Als zoon van een rasechte ondernemer (Marnix Bosschaert), weet Jan Bosschaert als geen ander hoe je de handen uit de mouwen moet steken. Al van kleins af ging hij helpen bij het bedrijf van zijn vader en leerde hij de knepen van het vak. Dat zowel op het gebied elektriciteit, schilderwerk, sanitair, keukens en datacommunicatie.
Zijn studies op het VTI in Brugge versterkten zijn passie en hij werd al snel de primus van de klas. Op deze school leerde hij tevens Nick kennen en de twee vatten samen de bachelor klimatisatie aan bij het KaHo in Aalst.
Het was tijdens deze studies dat hun eerste succes een feit was. Met de creatie van een kerkbankverwarming haalden de twee ei zo na een scriptieprijs binnen.

Toen Jan zijn diploma behaalde, kon hij onmiddellijk starten als Quality Technician bij het Daikin Europe Team. Hier overtuigde Jan al snel als een leergierige medewerker die wel voor alles een slimme oplossing had.

Mede door deze ingesteldheid kon Jan naar Japan afreizen om daar in het hart van de warmtepompindustrie aan de slag te gaan.

Door zijn ervaring in de scouts is Jan bij Demabo gekend voor zijn slimme oplossingen en teamwerk. Zo kan u pas echt op uw twee oren slapen als het over uw huis gaat.

Loopbaan

07/07 tot 03/13:

Quality Technician bij Daikin Europe

2002-2006

Diverse vakantiejobs zoals koeltechnieker, arbeider, kelner, barman.

Contact

+32 (0)478 97 22 68 jan@demabo.be

linkedinLinkedin Profiel

 

Contact

Demabo BVBA
Sint-Jorisstraat 83d
8730 Beernem
+32 (0)477 69 14 39
info@demabo.be
www.demabo.be

Volg ons!